SAHEB'S LEKKER ETEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 872 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Saheb's lekker eten. Meer weten? Ontdek meer

25 jan 2023 om 10:42 Het eten is 100% lekker en goed. Ik heb nergens zo lekker gegeten als hier bij bezorging. Bezorging duurde wel lang, maar het is het wachten waard.
16 jan 2023 om 21:44 Eten was erg lekker, blij met deze halal restaurant!
2 jan 2023 om 16:01 Twee verschillende roti gerechten besteld, kipdrumsticks en lamsvlees , die beiden smakelijk waren ; ik vond het wel kleine porties voor de prijs
26 dec 2022 om 19:36 The restaurant said our food was supposed to arrive at 5:15. However, we called him twice because the food was 1 hour late and he was disrespectful. Food was cold The order wasn't even arge. Three meals, rice and meat. Oily food, meat was not fresh.
26 dec 2022 om 10:51 The tastiest stuff I've ordered from thuisbezorgd so far
23 dec 2022 om 2:10 was mega mega lekker (zelf gehaald)
22 dec 2022 om 19:29 letterlijk de roti uit m'n jeugd, dus de beste :)) Nico
21 dec 2022 om 21:32 Simply lekker!
19 dec 2022 om 21:02 Veel te laat. Gaven 70min aan en kwamen pas na 110min (bijna 2 uur!!!). Op zich lekker, niet heel veel. Vrij duur voor wat je krijgt en naast een trage geschatte tijd, zijn ze zelfs dan nog veel te laat… ik ga niet nog eens bestellen hier
17 dec 2022 om 18:38 het eten is echt heerlijk. klein probleem is dat ik 2 stuks cola bestelde en er 1 kreeg